2012. szeptember 18., kedd

Első menyasszonyi tortám amit az utolsó morzsáig magam készítettem

Vártam jobb fotókat de nem bírok magammal ezért egyenlőre felteszem a saját nem túl jól sikerült képeimet.

Kedves barátnőmnek, kollégámnak, sorstársamnak készült.

Első körben terveztem egy csini, trendi tortát, kicsit beleszőve Szilvi gyönyörű cementlapjait, hogy legyen benne valami személyes.

Ehhez megfaragtam egy sodrófát amivel a már korábban általam  megtervezett meghívó mintája volt.

Azt terveztem, hogy ezt az izgalmas felületet fogom felhasználni a torta készítésénél. Volt rengeteg terv, ötlet amit igyekeztem összefésülni. Igen ám de ahogy sorba tettem fel az egyéb tortáim fotóit, Szilvinek is beindult a fantáziája. Elsőre a kádas tortámba szeretett bele, amihez egyéb személyes szálak is fűzték, majd a cipős tortám párnái ragadták meg, én meg igyekeztem felvenni az iramot és vele együtt szárnyalt a fantáziám. Nagyon élveztem a feladatot.

Végül egy olyan torta született amivel maximálisan elégedett voltam. Sajnos jó képeket nem sikerült készítenem mert a Sonym még mindig tropa, de reményeim szerint az esküvőről még kapok pár szép fotót. A veszprémi Molnár fotó jóvoltából, akiknek meseszép képeiben a napokban gyönyörködtem.


A meghívó, illetve értesítő: És egy montázs munka közben...


4 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen! Az alábbi linken lehet rá szavazni is. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=387873354617083&set=a.387489597988792.90453.381346658603086&type=1&theater

    VálaszTörlés
  2. Most akadtam a blogodra hála a fenti linknek:) Gyönyörűek a tortáid gratulálok:)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen! Örülök, hogy tetszik! :)

    VálaszTörlés