2012. november 22., csütörtök

Madarászat

Ezt a tortát is a tortacsatára készítettem, szintén sokat törtem a fejem, hogy mi is legyen a téma. A gyerekek madár ovija és a kis házi szajkós kalandunk tette fel az i-re a pontot. (találtunk egy sérült szajkót akit próbáltunk megmenteni nem sok sikerrel)

Elég nagy munka volt, jó nagy fába vágtam a fejszém. Egy napig csak a hungarocellt faragtam, másnap reggeltől estig díszítettem.

Ennél a munkánál sem használtam semmi bolti kiszúrót (nem is nagyon van ilyenem jobban szeretem a kreatív, kétkezi megoldásokat). Az alsó szinthez a saját magam által faragott nyújtófámat használtam ez adta a madaras mintát, a többi szinthez is a saját faragott pecsételőimet használtam, illetve a felső szintet festettem. A figurákat egy gombostű segítségével szoktam mintázni.

Számomra nagyon kedves ez a torta, és bevallom kicsit csalódott voltam, hogy ezt a munkámat sem értékelte semmire a zsűri. Viszont annyi kedvességet, elismerést kaptam mind a hobbicukrász barátoktól, ismerősöktől mind a versenyt látogató emberektől, hogy úgy érzem ezek felérnek bármely különdíjjal.
Aranylópapíros barátnőm, akivel együtt utaztunk és gyönyörű tortatartóival támogatta a versenyt; másnap meglepett három szépséges cuppcake tartó szánkóval mint az ő személyes különdíjával.
Nagyon jól esett és ezúton is köszönöm neki ezt a szépséges ajándékot!
Lesz mibe hozza a Mikulás az ajándékot! :)4 megjegyzés:

  1. Annyira felismerhetőek a tortáid és a figuráid! 1000 közül megismerném, hogy a tiéd! Gombostűvel hogy tudsz ilyen figurát csinálni?! Kész rejtély számomra... Egyébként imádom ezeket a színeket, ezek is olyan egyediek és olyan "te stílusúak"! :) Ez a türkizes antikolt hatás nagyon bejön! A verseny meg... Háááát. :) Nálam nyertél! :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm!
    A ti véleményetek sokat jelent a számomra és örülök, hogy felismerhetőek a munkáim. Véleményem szerint ez egy fontos dolog (vagy legalábbis annak kellene lennie) Én a színekben is szeretem a finomságot erre mindig odafigyelek, hogy összhang legyen a színekben.

    VálaszTörlés