2013. március 8., péntek

kiskutya, nagykutya nem ugat hiába

Ezt a mama baba kutyapárost egy hónapja készítettem csak eddig azért nem mutattam mert beadtam egy versenyre.
Ma jött meg az eredmény, aranyérmes lett a tortám a Webcukrász online cukrászversenyén! :)

Bevallom most nem számítottam ilyen kitüntető eredményre mert nagyon jó torták indultak ebben a kategóriában. 
Itt lehet körülnézni:

Nekem az utolsó kávés volt a kedvencem.

Köszönöm a zsűrinek! Remélem az ajándékkal is tudok majd élni ami  Farkas Vilmos tortadíszítő tanfolyamán való részvétel! :)A kiskutya is töltve van ha úgytetszik ő egy minitorta....és pár kép a munkálatokról, hogy látszódjék a kutya mancsa is torta, hogy finom is legyen, nem szeretem ha a végtagok csak cukorból vannak mert akkor ehetetlen. Amennyire csak lehet igyekszem tortából megoldani. A részletek kidolgozásához a maradék tésztából és a töltelékből még egy kis darált keksz hozzáadásával készítek masszát, hogy ez is harmonizáljon ízében a tortával. Szeletelésnél ezt észre sem lehet venni.. ..és a tervezés...


6 megjegyzés:

 1. Hát ez nem semmi!!! De jó, hogy feltetted a terveket is, irtó jól néznek ki! Nem semmi térlátásod van, mindig olyan arányos dolgokat készítesz! Nagyon gratulálok még egyszer a helyezésedhez! :)

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok Marcsi! Aranyos a kiskutya bugyikája! :D Csak most tűnt fel, hogy van neki...

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm! :)

  Pixie nekem jobban tetszik a kisgatyás külön tányéron. Az az igazság, hogy nekem arra nincs erőm és energiám, hogy saját fantázia tortákat alkossak egy ilyen versenyre épp ilyen megrendelésem volt gondoltam beadom.

  VálaszTörlés
 4. Fantasztikus alkotást készítettél, ami ráadásul cuki is egyben! Szívből gratulálok! :)

  VálaszTörlés
 5. Gratulálok, nagyon-nagyon ügyes vagy - mint mindig. Az meg nálam "különdíj" (platina), hogy nem a netről szedsz le ötleteket, hanem azokat is saját magad készíted!

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm szépen!


  Márti nekem ez a legjobb az egészben kitalálni valami izgalmas megoldást! Mikor valaki elmondja, hogy mit szeretne egyből kattog az agyam és már látom magam előtt. :)

  Azért a legutóbbi mesetorta megizzasztott! :)

  VálaszTörlés