2012. június 16., szombat

Matuka balerina

Egy érdekes megrendelés, miszerint a torta legyen egyszerre Matukás, balerinás és hangjegyes. No ezt hozd össze! :) Állítólag egy családon belül három különböző gyerkőc ajándéka a három torta amely egy állványra került.






Elég nagy fejtörést okozott, hogy miként hozzam össze a három szintet, hogy azért valamennyire egységes legyen. Próbáltam megteremteni a színek összhangját. Az egész tortát három szín uralja, a barna, a rózsaszín és a fehér. Eredetileg festeni szerettem volna az alsó hangjegyes szintet is, de mivel van marcipán is a burkolóban ezért ez nem ment annyira flottul így végül kivágtam és ragasztottam a hangjegyeket.













Ezt a tortát is Ágota sütötte én díszítettem.

2 megjegyzés:

  1. azért nem vagyok vele túlságosan elégedett szebbet képzeltem, de ennyire futotta. Elég kifacsart ötlet volt, a burkolásba volt marcipán így nem tudtam szépen festeni, ráadásul elég lágy is volt, no mindegy...

    VálaszTörlés
  2. Hát hallod, végig lapozgattam az összes blogodat, hát persze, hogy ennél időztem a leghosszabban. Eszméletlen kreatív, ügyes kezű emberke vagy,nagyon tetszenek a munkáid! Az egyedi festett mézeseid is csodaszépek, képtelen lennék beleharapni. :) Csak nézegetném. :) Örülök, hogy rádtaláltam! :)

    VálaszTörlés