2012. november 19., hétfő

Tortacsata

Sokat készültem rá... még soha nem vettem részt versenyen, próbáltam olyan témát kitalálni amellyel megmutathatom egyszerre a figurákat a festést, a kreativitást. Rengeteg ötletem volt végül annál maradtam, hogy a hóember jó lesz. Mert egyrészt elrugaszkodom az egyszerű formától másrészt tudom festeni és a figurákat is szerepeltethetem.

Arra is figyeltem a koncepciónál, hogy ha kicsúszom az időből akkor is bemutatható legye a darab. Úgy terveztem ha kevés lesz az idő akkor csak egy figurát szerepeltetek, de végül el tudtam készülni mindkettővel. Mint utólag kiderült ezzel kár volt foglalkozni mert a verseny nem lett lefújva három óra után, sokan tovább is díszítettek.














Az elkészítésnél nem használtam semmiféle kiszúrót, sablont, mintázót, csak a két kezemet.

5 megjegyzés:

  1. Gratulálok neked! nagyon nagyon jól sikerült!

    VálaszTörlés
  2. CSODÁÁÁÁS!!!!! De hogy a csudában lettél kész vele 3 óra alatt?! :) Iszonyú gyors vagy! Nekem még 1 figura se lett volna meg annyi idő alatt, nem hogy egy komplett torta kidekorálva... :) Szóval nagy gratula! És az ötlet is fantasztikus!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen! Ezt se nagyon értékelték a versenyen, hogy ki adott idő alatt mennyi munkával készült el, mondjuk persze ez önmagában nem érték. De pl feltétel volt, hogy aki hozott dologgal díszít annak helyben is el kell készítenie UGYANAZT!!! no ez sem stimmelt pár esetben. Pedig szerintem két virágnak bele kellett volna férnie az időbe! Én a hóembernél pl úgy osztottam be az időmet, hogy ha nem sikerül mindent elkészítenem amit terveztem akkor is kerek egész legyen a vége. Pl majdnem csak egy figura lett, de láttam, hogy van még fél órám a végéig, gondoltam megpróbálom hátha elkészülök a fiúcskával is. és pont végeztem időn belül.

    VálaszTörlés
  4. Fél óra egy figura... Uram atyám... :D Egyszer majd veszek tőled leckéket! :D

    VálaszTörlés